Arnhem-schrijver Remco Kock komt met nieuwe bundel!

ARNHEM – Remco Kock belijdt zijn band met Arnhem in zijn passie: schrijven. Zijn nieuwste boek De Rijn, de Fles, Arnhemse Meisjes en Vites is een bundeling van zijn verhalen over Ernum.  Het wordt donderdag 21 december om 19.00 uur gepresenteerd bij café De Kroeg aan de Nieuwstraat in Arnhem.

De 32-jarige Kock verdient de kost bij TNT Post én is elke dag van de week schrijver. ,,Ik maak columns en korte verhalen en probeer die gepubliceerd te krijgen, zodat ik een portfolio creëer waarmee ik kan laten zien wat ik kan.’’

De Arnhemmer bracht eerder in eigen beheer werk uit, met onder meer columns die hij wekelijks schrijft voor de Facebookpagina van De Gelderlander in Arnhem. ,,Ben ik enkele jaren geleden mee begonnen. Daar leer ik enorm van. Bijvoorbeeld dat ik niet te veel woorden moet gebruiken.”

Zijn nieuwste bundel is de eerste die verschijnt onder beheer van een officiële uitgeverij, Kontrast in Oosterbeek. Kock leert de lezer onder meer dat Arnhemmers niet opscheppen. maar afscheppen.

Bron: De Gelderlander Een interview met Remco Kock in de Arnhemse editie van De Gelderlander van vrijdag. 

 

uitgeverij Kontrast | ISBN 978-94-92411-33-4 |208 pagina’s | €15,00

Gratis verzending! Kerstcadeau? Uiterlijk donderdag 21 december voor 17.00 bestellen!

www.uitgeverijkontrast.nl/de-rijn-de-fles-arnhemse-meisjes-en-vites

Reacties zijn gesloten.