Schrijfwedstrijd ‘Elke dag Vitesse’! Kom vrijdag 10 februari om
19.30 uur naar de schrijversavond van de Supportersvereniging
Vitesse in Supportershome Monnikenhuize!

Wil je meeschrijven aan het jubileumboek van Vitesse? Kom dan vrijdag 10 februari om 19.30 uur naar de schrijversavond van de Supportersvereniging Vitesse in Supportershome Monnikenhuize voor de wedstrijdbriefing van auteur Ferry Reurink.

Elke dag Vitesse verschijnt in mei van dit jubileumjaar. In het boek staan 366 verhalen uit de rijke clubhistorie, steeds gekoppeld aan een andere wedstrijd, op elke kalenderdag één (inclusief schrikkeldag 29 februari). Eén verhaal is nog niet geschreven: dat van 12 december, Liverpool – Vitesse. Tijdens de schrijversavond van de SV geeft Ferry Reurink uitleg over het concept van het boek en krijg je informatie over de wedstrijd van 12 december, inclusief fotomateriaal en bijbehorende statistieken. Doe mee aan deze schrijfwedstrijd en word de auteur van dit verhaal in Elke dag Vitesse.

Aspirant-schrijvers moeten hun verhaal vóór 1 maart 2017 opsturen naar info@uitgeverijkontrast.nl. Het beste verhaal komt in het jubileumboek en de winnaar krijgt uiteraard een gratis exemplaar cadeau tijdens de presentatie van Elke dag Vitesse op 12 mei in het Supportershome.

 

Voor meer informatie over het boek Elke dag Vitesse:

uitgeverij Kontrast |www.uitgeverijkontrast.nl/elke-dag-vitesse

info@uitgeverijkontrast.nl | 026 3337975

JUBILEUMACTIE: € 18,92 korting bij voorinschrijving Elke dag Vitesse

Elke dag Vitesse is tijdelijk nog met de symbolische korting van € 18,92 te bestellen bij uw boekhandel of rechtstreeks bij uitgeverij Kontrast, online via www.uitgeverijkontrast.nl/elke-dag-vitesse of via bovenstaande contactgegevens. Je betaalt dan voor dit jubileumboek slechts € 29,98 in plaats van de reguliere prijs (€ 48,90).

Elke dag Vitesse | Ferry Reurink | uitgeverij Kontrast | ISBN 978-94-92411-99-0

groot formaat boek, 25 x 30 xm | ca. 500 pagina’s gebonden in hardcover | met veel unieke foto’s


schrijfwedstrijd ELKE DAG VITESSE_Kontrast

Reacties zijn gesloten.