Zondag 25 juni presenteert Arnhemse schrijver Ed Bruinvis
zijn nieuwe novelle “Angelie”

Deze zondagmiddag presenteert de Arnhemse schrijver Ed Bruinvis zijn nieuwe novelle Angelie. Hij zal worden geïnterviewd door Tineke van Middelkoop (RTV Arnhem).
14.30 – 16.00 entree vrij.

Frans Bernaerts (ControLuce) maakt deze middag geluidsopnamen en foto’s (deze worden daarna gemixt tot een beeld- en audiobestand dat zal worden geplaatst op de website van Ed Bruinvis).

over Angelie 

Angelie is serveerster in De Vergulde Karper. Met haar tomeloze inzet is zij het visitekaartje van het hotel. Totdat zij, ogenschijnlijk zonder enige aanleiding, angstdromen krijgt die haar dwingen haar werk voor onbepaalde tijd neer te leggen.
Thomas is neuroloog en een toevallige gast in het hotel. Hij trekt zich het lot van Angelie aan. Zonder dat zij het weet gaat hij op zoek naar de bron van haar angsten, daarmee zijn reputatie en zelfs zijn leven in de waagschaal stellend.

over Ed Bruinvis

Ed Bruinvis debuteerde in 2008 met de dichtbundel Rivierklei, in 2010 gevolgd door de verhalenbundel Open op zondag. In 2014 verscheen een tweede verhalenbundel, Het terras, waarna in 2015 een tweede dichtbundel uitkwam: De Muze.

www.uitgeverijkontrast.nl/angelie

DEF presentatie poster ANGELIE Ed Bruinvis.indd

Reacties zijn gesloten.