Zondag 17 januari om 16.00 uur presenteert Arjen van de Linden
in het KAdE Café te Amersfoort de novelle in dichtvorm ‘als niets’

PERSBERICHT

‘als niets’ 

Arjen van der Linden presenteert

poëzie novelle in KAdE Café Amersfoort

 

zondag 27 januari 2016 vanaf 16.00 uur

KAdE Café (Eemhuis)

Eemplein 77 te Amersfoort

Toegang gratis

Op zondag 17 januari om 16.00 uur presenteert Arjen van de Linden in het KAdE Café te Amersfoort de novelle in dichtvorm ‘als niets’.

De bundel speelt zich af in Amersfoort: bekende locaties en bekende Amersfoorters passeren de revue. Het eerste exemplaar overhandigt Van de Linden aan wethouder Fleur Imming. De muzikale omlijsting is van de formatie Fred en de Teeven, die ook een belangrijke rol speelt in het boek.

Na de presentatie is er gelegenheid om de bundel aan te schaffen en te laten signeren door de auteur. De toegang is gratis.

De bundel ‘als niets’ is vanaf 18 januari ook verkrijgbaar bij de boekhandel, bol.com en via www.uitgeverijkontrast.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

uitgeverij Kontrast op 026 3337975 of via info@uitgeverijkontrast.nl

 

 

Over het boek:

De hoofdpersoon in ‘als niets’ trekt de voordeur achter zich dicht; hij wil niets meer bezitten. En dan begint feitelijk echt zijn leven. Het is een verhaal over leegte en inhoud, de zin en onzin van bestaan, opgehangen aan muziek, vrouwen en vooral drank; een verhaal vol onderkoelde humor, voortreffelijk in dichtvorm gegoten, dat leest als een trein.

Over de auteur:

Arjen van der Linden (1956) was tussen 2010 en 2012 stadsdichter van Amersfoort. Hij mag met recht een veelzijdig kunstenaar genoemd worden. Als dichter, kunstschilder en drummer houdt hij zich met drie edele disciplines bezig. Eerder publiceerde hij de bundels ‘ALS WAS met gedichten naast zijn schilderijen en ‘Voor jou en jij’, in samenwerking met fotograaf Nico Brons. ‘als niets’, uitgebracht door uitgeverij Kontrast, is zijn derde boek.

als niets – poëzie novelle | Arjen van der Linden

uitgeverij Kontrast | ISBN 978-94-90834-92-0 | 112 p. | € 15,00

Reacties zijn gesloten.