banner-ppgl

Neem nu een abonnement en ontvang naast 4x per jaar poëziepuntgl ook de Stadsdichtersbundel van 2016 & 2017. Klik op bovenstaande afbeelding om naar de webshop te gaan.

poëziepuntgl

Gelderse dichtkunst, driemaandelijks tijdschrift
poëziepuntgl presenteert Gelderse dichters, gevestigde en aanstormende talenten.

poëziepuntgl geeft informatie over Gelderse poëzie en over mensen die daar op een bijzondere manier een band mee hebben.

poëziepuntgl  heeft een website (www.uitgeverijkontrast.nl/poeziepuntgl) met informatie over dichters en een e-mailadres (redactieppgl@uitgeverijkontrast.nl) om gedichten naar te sturen en op de inhoud te reageren.

Inzendingen
Er kunnen maximaal drie gedichten per keer worden ingezonden, bij voorkeur per e-mail of op diskette. De inzender van de gedichten dient in de provincie Gelderland te wonen of een relatie met de provincie te hebben. Door het inzenden van een bijdrage geeft de auteur toestemming voor een publicatie in het tijdschrift. Het ingezonden werk kan niet worden geretourneerd.
Inzenden voor 15 januari / 15 april / 15 juni / 15 oktober.

poëziepuntgl wil in het tijdschrift of op de website aandacht besteden aan alle literaire activiteiten in de provincie Gelderland. Organiseert u een literaire activiteit? Heeft u een website rondom poëzie? Stuur de informatie naar ons en wij bekijken of het een plaats of een link op de website kan krijgen. (redactieppgl@uitgeverijkontrast.nl)  Verschijnt er een dichtbundel van u? Voor een vermelding in de rubriek pas verschenen kunt u een exemplaar naar de redactie zenden. Ook over andere bijdragen of suggesties kunt u contact opnemen met het redactiesecretariaat per post of per e-mail.

Copyright © bij de auteurs
Copyright © uitgeverij Kontrast – Oosterbeek
ISSN 1572-0136

Nieuwsgierig geworden? Neem nu een abonnement en het eerstvolgende nummer van poëziepuntgl valt binnenkort in uw brievenbus.  Klik  op de onderstaande afbeelding om naar de winkel te gaan.

Naast 4x per jaar poëziepuntgl ontvangt u ook de jaarlijkse Stadsdichtersbundel, waarin officieel door B&W benoemde stadsdichters uit Nederland en Vlaanderen hun werk publiceren.