Persuitnodiging boekpresentatie Bolle Arie – Anneke Strasters

Op woensdag 25 mei om 15.00 uur presenteert Anneke Strasters in Galerie Kralingen Rotterdam haar boek Bolle Arie, een verhaal voor kinderen over de gevaren van zwerfafval en een schone wijk. Voor haar jarenlange inzet om dit onderwerp onder de aandacht te brengen, ontving Anneke Strasters in 2015 de Erasmusspeld. Het eerste exemplaar van Bolle Arie wordt aangeboden aan Joost Eerdmans, wethouder Veiligheid, Handhaving en Buitenruimte van Rotterdam …

Schrijfster Susanne Honders presenteert haar tweede historische jeugdroman bij Boekhandel Van Kooten

Wij nodigen u van harte uit om op 25 april om 15.00 uur aanwezig te zijn bij de boekpresentatie van de historische jeugdroman ‘Slimmer dan iedereen’ van Susanne Honders in Boekhandel Van Kooten in Veenendaal. In ‘Slimmer dan iedereen’ komt de middelbare scholiere Femke door een wonder in de zeventiende eeuw terecht en ontmoet daar Anna Maria van Schurman (1607-1678), de eerste studente in Nederland die in haar jeugd in Franeker heeft gewoond.

Susanne Honders presenteert jeugdroman ‘Slimmer dan iedereen’ in Museum Martena

Wij nodigen u van harte uit om op 18 april om 12.00 uur aanwezig te zijn bij de boekpresentatie van de historische jeugdroman ‘Slimmer dan iedereen’ van Susanne Honders in Museum Martena in Franeker. In ‘Slimmer dan iedereen’ komt de middelbare scholiere Femke door een wonder in de zeventiende eeuw terecht en ontmoet daar Anna Maria van Schurman (1607-1678), de eerste studente in Nederland die in haar jeugd in Franeker heeft gewoond.